Special Products


Special Products B.V. wordt in 2001 opgericht als aanvulling op Staalbouw van der Most B.V. Het bedrijf bestaat momenteel uit 15 medewerkers welke werkzaam zijn op een oppervlakte van 2500 m².

Iedereen kan bij Special Products terecht voor maatwerk; zowel aannemers, architecten als particulieren.

Er wordt bij Special Products gewerkt met verschillende soorten staal zoals ijzer, RVS en aluminium, dit ook in combinatie met hout en/of glas, denk hier bijvoorbeeld aan een stalen trap met houten traptreden of een balustrade met glaspanelen in plaats van ijzeren spijlen.

De door Staalbouw van der Most B.V. geproduceerde staalcontructies kunnen door Special Products aangevuld worden met trappen, hekwerk, balustrades e.d. en allemaal natuurlijk maatwerk.

Doordat Staalbouw van der Most en Special Products nauw samenwerken ligt de uitvoering nagenoeg in één hand en kan er efficiënter gewerkt worden.

Naast hekwerk maakt Special Products ook trappen, balustrades, draaivloeren, sierkolommen, speciaal laswerk en voert daarnaast ook reparaties uit.

Dit alles is natuurlijk niet uit te voeren zonder goede machines en vakmanschap hierdoor kan praktisch elk, door de klant gevraagd, product naar zijn/haar wens worden uitgevoerd.

Bekijk de website
Naar het overzicht
Bedrijven
4trgdgdfgfdga