Most Tour

Van der MostAchter de schermen


Zou u wel eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij de bedrijven van Hennie van der Most? Reserveer dan een 1-daagse of 2-daagse Most Tour en krijg onder andere rondleidingen bij verschillende bedrijven. Een uiterst inspirerend en gezellig teamuitje dus! ‘Most Tour’ is bedoeld voor businessclubs en personeelsverenigingen en biedt een aantrekkelijk arrangement dat speciaal voor u op maat wordt samengesteld.

Arrangement

Voor businessclubs en personeelsverenigingen


'Most Tour' is bedoeld voor businessclubs en personeelsverenigingen en biedt een aantrekkelijk arrangement dat speciaal voor u op maat wordt samengesteld.
U kunt kiezen voor een 1daags of een 2 daags arrangement*:

Dagarrangement

U wordt opgehaald en teruggebracht naar een door u gekozen locatie

U bezoekt verschillende bedrijven

Inclusief catering

2-daags arrangement

U wordt opgehaald en teruggebracht naar een door u gekozen locatie

U bezoekt tot 9 verschillende bedrijven

Inclusief overnachting

Inclusief catering

Verschillende bedrijven die in de Most Tour opgenomen zijn:


Koperen hoogte

Hotel en restaurant in de omgebouwde watertoren langs de A28. Voor een onvergetelijke avond op grote hoogte kan men terecht bij de Koperen Hoogte in Zwolle: Overheerlijk dineren en genieten van een unieke overnachting voor een eerlijke prijs. U maakt een tour door de verschillende restaurants en door het maritieme museum. Daarnaast krijgt u een rondleiding bij de visvijver. De Koperen Plas is het grootste en mooiste private visdomein van Nederland voor karper- en forelvissers. Een bijzondere ervaring dus!

Most bedrijventerrein

Een complex met zeven Most-bedrijven in Schuinesloot. Dhr. Van der Most zal u persoonlijk ontvangen en een rondleiding geven bij de Staalbouw, IJzerhandel, Interieurbouw, Handelsonderneming en ‘Special Products’. Hij vertelt u over zijn creatieve en unieke ideeën en hoe hij deze tot werkelijkheid brengt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een mobiele parkeergarage, verschillende attracties, allerlei restaurants en nog veel meer. Daarnaast kunt u kiezen voor een lezing van dhr. Van der Most waarin hij zijn levensverhaal vertelt en waarbij u de kans krijgt om vragen te stellen (extra bij te boeken).

Funpark Meppen

Actiecentrum gebouwd rondom een voormalige gascentrale. Houdt u wel van een beetje adrenaline? Funpark Meppen biedt een scala aan avontuurlijke activteiten aan. Of het nou karten is, rijden met en Jeep, quad, buggy, hummer of pantserwagen, spanning en sensatie wordt hier gegarandeerd! Ook u zal een zeer unieke en spannende ervaring opdoen. U neemt onder meer een kijkje in de koeltoren en gaat daarna buggy rijden, quad rijden of karten. Wilt u nog meer sensatie, dan kunt u kiezen voor: Hummer rijden, rijden met een militaire tank of racen op het circuit in een Ferrari, Porsche of Lamborghini (extra bij te boeken).

Wunderland Kalkar

Hotel en attractiepark gebouwd rond oude kerncentrale aan de Rijn. In en rondom deze voormalige kerncentrale heeft dhr. Van der Most een attractiepark, vier hotels, een congrescentrum en een grote beurshal gebouwd. U krijgt een rondleiding over het complex met uitleg over de centrale. Indien mogelijk nemen we een ook kijkje in de ondergrondse gangen van de centrale. Kiest u voor een 2-daags arrangement, dan is dit één van de locaties waar u kunt overnachten.

Dorf Wangerland

Indoor pretpark met hotel aan de Duitse Noordzeekust.
Op een voormalig militair terrein aan de Noordzeekust in Duitsland heeft dhr. Van der Most een all-inclusive hotel en pretpark gebouwd. Hiervandaan maakt u een uitstapje naar de Mercedesfabriek in Bremen en/of de Scheepswerf Papenburg in Emsland. Kiest u voor een 2-daags arrangement, dan is ook Dorf Wangerland één van de locaties waar u kunt overnachten.

Attractiepark Rotterdam

Pretpark en restaurant in aanbouw op voormalig AVR-terrein.
Op deze prachtige locatie aan de Maas tegenover het schip ‘SS-Rotterdam’ bouwt dhr. Van der Most een zeer uniek park met onder meer de langste glijbaan ter wereld, een reuzenrad en vanaf 2017 een prachtig mobiel restaurant. Vanuit dit - op 43 meter hoogte draaiende - restaurant heeft u tijdens het eten uitzicht over de skyline van Rotterdam. Dit ontwerp is te koop en daar is vanuit de hele wereld veel belangstelling voor.

Boottocht

Tot een maximum van 25 personen kunt u een boottocht met de boot van dhr. Van der Most maken. De start van locatie bepaalt u zelf en waar mogelijk kunnen we de dit combineren met een bedrijfsbezoek.

Proef de sfeer van de Most Tour


Bekijk onze Facebook pagina


Bedrijven
4trgdgdfgfdga