De Mobiele Toren staat!


Toren
Drie jaar geleden kwam het idee om een mobiele toren te ontwikkelen.

Na het idee volledig te hebben uitgewerkt doormiddel van tekeningen, berekeningen en 3D video’s is de ontwikkeling begonnen. Twee jaren na de start van de bouw is de toren opgebouwd op het bedrijventerrein in Schuinesloot waar de toren is getest.

Attractiepark Rotterdam
In Rotterdam wordt op het terrein van de voormalige AVR-verbrandingsoven sinds begin 2015 gebouwd aan Attractiepark Rotterdam.
Het attractiepark zal worden voorzien van attracties als onder andere een reuzenrad, achtbaan, de bekende Evolution en dus ook van de unieke mobiele toren.

De verwachting is dat in 2018 de deuren voor de eerste attractie kunnen worden geopend.

Vervoer
De naam zegt het al, mobiel. Het idee achter de toren is dat deze gemakkelijk van locatie naar locatie kan worden vervoerd zodat de toren voor diverse evenementen, bezienswaardigheden en steden kan worden ingezet.

De toren moet in 2/3 dagen kunnen worden afgebroken en op 11/12 vrachtwagens kunnen vervoerd, vervolgens zijn er ook 2/3 dagen nodig om de toren op zijn nieuwe locatie op te bouwen.

Wanneer
Momenteel wordt er in Rotterdam hard gewerkt aan het plateau waar de toren op moet komen te staan. Dit moet in Oktober klaar zijn waarna de toren vanuit Schuinesloot op transport kan richting Rotterdam. Voordat de toren in gebruik kan worden genomen moeten er nog diverse werkzaamheden worden verricht in Rotterdam en verwacht wordt dat er begin 2018 vanuit de mobiele toren kan worden genoten van het uitzicht over Rotterdam.

Uitzicht
Wanneer je in de toren op maximale hoogte zit bevindt je je op 42 meter hoogte. Deze hoogte geeft je een prachtig beeld van de locatie waar de toren dan ook maar staat. Rotterdam is met zijn prachtige skyline dan ook een pracht locatie om op hoogte overheen te kijken.

Bedrijven
4trgdgdfgfdga